DGS KAYIT DUYURUSU

09 Ekim 2020 Cuma

2020 DİKEY GEÇİŞ KESİN KAYIT DUYURUSU
İsteyen adaylar e-devlet üzerinden,isteyen adaylar kayıt merkezine gelerek şahsen kayıt yaptırabileceklerdir.

E-Kayıt Tarihi                       :  09-13 Ekim 2020 (23:59)

Şahsen Kayıt Tarihi          :  09-15 Ekim 2020
Şahsen Kayıt Yeri              :  İlgili Fakülte Dekanlıkları ve İlgili Yüksekokul Müdürlükleri
  • Şahsen kayıt yaptırmak isteyenlerin ilgili fakülte/yüksekokula gerekli evraklarla birlikte bizzat başvurmaları gerekmektedir.
  • Zorunlu hallerde noter tasdikli vekaletname ile kayıt yaptırılabilir.
  • Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
Kayıt İçin Gereken Belgeler:
  1. Adayın mezun olduğu Yükseköğretim Kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi ( Aslı )
  2. Adayın mezun olduğu Yükseköğretim Kurumundan almış olduğu not belgesi ( Transkript )
  3. Adayın mezun olduğu Yükseköğretim Kurumundan almış olduğu ders içeriklerini gösterir belge.
  4. Sonuç Belgesinin bilgisayar çıktısı.
  5. İkinci Öğretim için Öğrenim Ücreti Yatırdığına Ait Dekont .( Öğretim ücretini yalnızca ikinci öğretim programlarına kayıt yaptıracak olan öğrenciler ödeyeceklerdir.Birinci öğretim programına kayıt yaptıracak olan öğrenciler  öğretim ücreti ödemeyeceklerdir. Öğretim ücreti Ziraat Bankası internet şubesi veya Ziraat Bankası ATM’lerine öğrenci numarası ile yatırılabilecektir.) Öğretim Ücreti  Tablosu İçin Tıklayınız.
  6. E-devlet üzerinden yapılan Elektronik kayıt (E-Kayıt) işlemi kesin kayıt olup;  bu kayıt işlemini yapan öğrencilerin ayrıca dersler başlamadan Üniversiteye kayıt için gelmelerine gerek yoktur.
  7.  Elektronik kayıt yaptıran öğrencilerin yukarıda istenilen belgeleri 26.10.2020 tarihine kadar  FakülteDekanlıklarına / Yüksekokul  Müdürlüklerine Posta yolu ile göndermeleri gerekmektedir.
  - Kayıt Formu İçin Tıklayınız.
  - Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız.