Mühendislik Tamamlama Kayıt Duyurusu

MÜHENDİSLİK ALANINDA LİSANS TAMAMLAMA PROGRAMI KAYIT İŞLEMLERİ

Kayıt Tarihi                   : 19-23 Ekim 2020
Kayıt Yeri                      : Mühendislik Fakültesi Dekanlığı
  • Kayıtlar şahsen yapılacaktır. Posta ile kayıt yapılmaz.
  • Zorunlu hallerde noter tasdikli vekaletname ile kayıt yaptırılabilir.
  • Eksik belge ile kayıt yapılamaz.
  • Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
  • Gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlem yapılır.
KAYITTA İSTENEN BELGELER
1- ÖSYM tarafından Mühendislik Tamamlamaya yerleştiğine dair sonuç belgesi.
2- Adayın mezun olduğu Üniversiteden aldığı diplomasının aslı ve fotokopisi ya da yeni tarihli Mezuniyet Belgesinin aslı ve fotokopisi. (Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi kayıt sırasında görülerek aslı iade edilecek olup, adaylardan fotokopisi alınacaktır.
3- T.C. Kimlik Numarasını gösterir belge (Nüfus Cüzdanı Fotokopisi),
4- Askerliğini yapmamış erkek öğrenciler için askerlik şubelerinden veya e-devletten alınacak “bir fakülte veya yüksekokula kaydolmasında askerlikçe bir sakınca olmadığına dair belge.
Askerliğini tamamlamış olan öğrenciler için terhis belgesinin aslı ve fotokopisi
Askerlikten muaf olan öğrenciler için muafiyet belgesinin aslı ve fotokopisi
5-  Öğrenim ücretinin ödendiğine dair dekont (Ziraat Bankası atm veya mobil uygulaması üzerinden öğrenci numarası ile yatırabileceklerdir.

Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız.

PROGRAM ADI

KATKI PAYI/ÖĞRENİM ÜCRETİ
Elektrik ve Elektronik Mühendisliği 210,5 TL.